Solumineraalit ja Antliz-analyysiIrma Kaikkonen

Solumineraalit ja Antliz-analyysi

Dr.Schüssler kehitti jo 1800-luvulla Saksassa 12 kivennäisainetta kehomme terveyden ylläpitäjiksi. Solumineraalit ovat homeopaattistyyppisiä valmisteita ja ne on valmistettu potensoimalla. Aineiden imeytyminen tapahtuu ainoastaan suun ja nielun limakalvolta, imeytyen verenkiertoon ja tätä kautta ne saavuttavat solun. Helppo imeytyminen on tärkeää koska nykyajan ihmisillä on monesti ongelmaa ravinteiden imeytyvyyden suhteen. Solu on kehomme pienin yksikkö ja on luonnollista, että vahvistetaan yksittäisiä soluja, jotka tasapainottuessaan toimivat kehomme parhaaksi. Kivennäisaineet ovat välttämättömiä kehomme toiminnalle. Puutostiloista ilmenee aikaa myöden mitä erilaisimpia ongelmia kehossa, jotka jatkuessaan voivat johtaa kehon sairastumiseen. Solumineraaleja voidaan käyttää terveyden ylläpitoon, akuutteihin ja kroonisiin sairaustiloihin sekä tukihoitona muiden hoitomuotojen ohella. Solumineraalit ovat puhtaita luonnontuotteita ja niillä ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Ne on valmistettu mineraalista, maitosokerista ja perunatärkkelyksestä Dr. Schüsslerin ohjeella.

Dr. Hickethier kehitti 1900-luvun alkupuolella antliz-analyysin, joka perustuu Dr. Schüsslerin solumineraaliterapiaan. Siinä koulutettu terapeutti asiakkaan kasvoissa olevista muutoksista esim. värimuutokset ihossa, ihon rasvaisuus, rypyt jne., voi huomata kivennäisaineiden puutostiloja. Näin voidaan puuttua kehon terveystilaan jo ennen mahdollisen sairauden puhkeamista, tukemalla kehon omia parantavia voimia. Kehossa on usein 5-6 solumineraalin puutostila. Kasvojen tutkimisen lisäksi otetaan huomioon asiakkaan oireet ja mahdolliset diagnosoidut sairaudet.

12 solumineraalia

Nro 1 Calcium fluoratum, mm. vaikuttaa kehon kudosten elastisuuteen ja joustavuuteen sekä on tärkeä rakennusaine luukalvolle ja hammaskiilteelle. Nykyinen elämäntyyli kuluttaa tätä solumineraalia esim. stressi, kiire, sähkösaaste ja työskentely tietokoneen ääressä, runsas suklaan syönti ja alkoholi.
Nro 2 Calcium phosphoricum on luuston tärkein luuston rakennusaine ja rauhoittaa sekä rentouttaa lihaksia, on jännityksiä laukaiseva. Auttaa lihaskrampeissa, nukahtamisongelmissa ja unihäiriöissä, myös auttaa pitämään kehon lämpimänä. Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Nro 3 Ferrum phosphoricum on solumineraalien ensiapuaine kaikkeen akuuttiin esim. tulehdussairauksiin ja flunssan ensioireisiin. Kahvi, tee, kaakao, suklaa, sokeri lisäävät tämän solumineraalin tarvetta. Krooninen väsymys ja suolistovaivat ovat yleisiä oireita nykyään ja niissä tarvitaan tätä solumineraalia.
Nro 4 Kalium chloratum on voimakas myrkkyjä kudoksista poistava solumineraali esim. kemialliset lääkkeet, rokotukset, nukutukset, ilman ja ruoan epäpuhtaudet. Tämän mineraalin tarvetta lisäävät sähkösaaste, maitotuotteet ja alkoholi. Käyttösuosituksena: atooppinen ihottuma, astma, epämääräinen turvotus, tukkonuha, hormonitasapainon häiriöt jne…

Nro 5 Kalium phosphoricum, on tärkeä aine sydämelle ja aivojen toimintakyvyn ylläpitämisessä. Käyttösuositus: halvaukset, matala verenpaine, sydämen toimintahäiriöt, muistiongelmat jne…

Nro 6 Kalium sulfuricum on hyvä kaikissa ihovaivoissa, tukee maksan toimintaa, osallistuu uusien solujen muodostukseen, vaikuttaa laskimoverenkiertoon. Kahvi, nikotiini ja alkoholi lisäävät tämän solumineraalin tarvetta. Käyttösuositus: lihasten ylirasitus, astma, kuiva iho psoriasis jne..

Nro 7 Magnesium phosphoricum osallistuu noin 300 erilaiseen prosessiin ihmisen kehossa. Se vahvistaa mm. autonomista hermostoa, vastaa esim. suolen liikkeistä, poistaa kehosta ammoniakkikaasuja. Suklaanhimo on merkki tämän solumineraalin puutteesta. Myös kahvi ja sähkösaaste lisäävät Magnesiumin tarvetta. Käyttösuositus: kolesteroli, suolisto-ongelmat, suonenveto, verenpaine, ummetus, migreeni jne..

Nro 8 Natrium chloratum säätelee kehon nestetasapainoa ja on myös kehon tärkein happo-emästasapainon säätelijä solun ulkopuolella. Poistaa myös myrkkyjä kehosta esim, pakokaasuja, raskasmetalleja, savua. Käyttösuositus: kuivat limakalvot, hikoilu, ihon kutina, kuiva suu, naksuvat nivelet jne..

Nro 9 Natrium phosphoricum huolehtii liiallisten happojen poistamisesta kehosta eli on emäksinen solumineraali. Huolehtii kehon rasvatasapainosta jotka ilmenevät epätasapainossa ollessaan selluliittinä ja ihon epäpuhtauksina esim. tukkeutuneet ihohuokoset. Makeanhimo on merkki tämän solumineraalin puutteesta. Käyttösuositus: Liikalihavuus, liikahappoisuus, närästys, peräpukamat, sappikivet, kihti, jne..

Nro 10 Natrium sulfuricum auttaa kuljettamaan ylimääräisen nesteen ja kuonan kehosta ulos. Osallistuu myös sappinesteen muodostukseen ja tukee maksan toimintaa. Tasapainottaa paksusuolen toimintaa. Toimii tukena dieteissä ja paastoissa. Käyttösuositus: nesteenpoisto, turvotus, diabetes, huimaus, astma, sienitartunnat jne..

Nro 11 Silicea on koko kehon perusrakennusaine ja on tärkeä hermoille säädellen niiden johtokykyä. Se osallistuu kollageenin muodostukseen toimien ”kauneusmineraalina”. Käyttösuositus: katkeilevat ja haaroittuvat hiukset, hiustenlähtö, levoton uni, lonkkanivelet, muistin heikkeneminen, rypyt, jne..

Nro 12 Calcium sulfuricum vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Suojaa vatsan limakalvoja ja on myös apuna vatsahaavan hoidossa, sekä kroonisissa vaivoissa jne..


Asiakaspalaute solumineraalien käytöstä:

Tässä vaiheessa hän on käyttänyt solumineraaleja noin vuoden (käytössä olevat solumineraalit: N:rot 1, 2, 4, 7, 8, 11)

On tapahtunut paljon yllättäviä muutoksia terveydentilassa ja ulkonäössä tänä aikana.

Tähän mennessä mikään muu hoitomuoto ei ole osoittautunut näin tehokkaaksi.

Hoikistuminen muutamassa kuukaudessa takaisin nuoruudenaikaisiin mittoihin– 6kg, lähes itsestään, ilman laihdutustoimenpiteitä. Samalla ”suli” isot määrät selluliittiä, jota oli varsinkin alaraajoissa lantiosta alaspäin. Tämä tuntui ihmeelliseltä, sillä nyt vanhempana laihdutuskuurit alkoivat olla hyödyttömiä – hoikistumista ei tapahtunut. Paastossakin poistui vain nestettä.

Vatsa ei enää mene sekaisin kaikesta mahdollisesta. Viimeiset 10 vuotta oli aivan hallitsematon tilanne: turvotus ja ilmavaivat, jossa jalatkin turposivat vyötäröstä varpaisiin. Pahinta olivat kaikki viljatuotteet. Nyt siedän viljaa paljon paremmin. Suolisto on rauhoittunut.

Mieskin sanoi, että kävelen nykyisin paremmassa asennossa, kevyin askelin, mutta silti voimakkaammalla otteella. Siltähän se itsestäkin tuntuu.

Mies kertoi myös, että ihon väri on nyt terveempi ja silmät terveemmän näköiset.

Itse huomaan, että iho on pehmeämpi ja kauniimpi. Hiustenlähtö loppui.

Jostain syystä virtsapidätyskin on normalisoitunut tänä aikana.

Positiivisia muutoksia tapahtui myös mielentilassa, energisyydessä ja aloitekyvyssä.

Lisätietoa www.solumineraalit.fi

contpics/1.jpg
Raimo Kuronen, Puh. 0500-262997 | Irma Kaikkonen, Puh. 050-3717076
Savikiventie 3 E 20, 01700 Vantaa